Respondent invite: sample email template

Pentru a ti se permite sa controlezi exact comunicarea cu Respondentul, Indeemo nu trimite o invitatie pe email respondentului.

Consultati mai jos un exemplu de email de invitatie pe care Moderatorii trebuie sa il trimita Respondentilor dupa ce au fost adaugati la Indeemo utilizand functia Adaugati Respondent. Acest sablon contine instrucțiuni de inregistrare si descarcare pentru Respondenti, la aplicatia Indeemo. Copiati / lipiti textul de mai jos, modificati-l dupa cum este necesar si trimiteti-l pe email pe Respondentilor (folosind contul personal de email) dupa ce sunteti gata sa ii invitati la faza de lucru.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa support@indeemo.com.

Multumim.

Echipa Indeemo


Salut ________,

Va multumim ca sunteti de acord sa participati la proiectul nostru de cercetare. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu dvs.

Ca parte a acestui proiect, va trebui sa utilizati o aplicatie numita Indeemo. Pentru a utiliza Indeemo, urmati acesti 3 pași:

  1. Apasati pe link-ul de mai jos pentru a va inscrie la Indeemo. Pentru ca noi sa va conectam la proiectul dvs. de cercetare, este esential sa va inregistrati cu adresa de email pe care v-am trimis acest email. Alegeti o parola de minim 8 caractere.

  2. Odata inregistrat, vi se va solicita sa descarcati aplicatia Indeemo.

  3. Conectati-va la aplicatie folosind aceasta adresa de email si parola aleasa.

Atingeti acest link pentru a va inregistra la Indeemo : https://register.indeemo.com

Veti gasi sfaturi privind inregistrarea si folosirea Indeemo la acest link: https://indeemo.com/help-mobile

Daca aveti nevoie de ajutor, raspundeți la acest email.

Multumim,